Hirdetés

Mond valamit az a név, hogy Choplifter? Érkezik a HD verzió!

|

Az egykori legendás helikopteres játék HD kinézettel éled újjá. Ujjé!

Hirdetés

A Choplifter egy 1982-ben megjelent játék, melyben nevéhez hűen, egy helikopterrel kellett tevékenykednünk, miközben a légvédelem, és támadó repülőgépek nehezítették dolgunkat. A célunk az volt, hogy fogvatartott embereket szabadítsunk ki, akik nem nagyon örülnek annak, hogy fogva vannak tartva. A játék számos akkori csodamasinára jelent meg, a teljesség igénye nélkül, C-64, VIC-20, MSX, Apple II, Atari 5200 és 7800.

A Konami és az inXile Development közös projektjeként a Choplifter HD hamarosan elérkezhet a fogékony játékosokhoz, méghozzá a hírek szerint PSN és PC viszonylatban. Ismét foglyokat kell kiszabadítani, de ezúttal a mai trendeknek megfelelően zombik is felbukkannak a környezetünkben, miközben teljesítjük a 30+ küldetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)