Hirdetés

Mondhat még újat Hajdú B. István? Érkeznek az első FIFA 12 kritikák

|

Már csak egyet kell aludni és ismét rúghatjuk a bőrt a FIFA 12-nek köszönhetően. Nem vakon megyünk a pályára, már érkeznek is az első kritikák.

Hirdetés

Ahogy az EA Sports szépen lassan elvesztette a harcot a 2K Games csapatával szemben a kosárlabda terén, úgy erősödött meg évről-évre a foci szimulációjában, nem csoda tehát, hogy a FIFA sorozat idei része már igen komoly elvárások elé nézett a tavalyi sikerek fényében. Egy nappal a megjelenés előtt már illedelmesen csordogálnak is be az első kritikák, és - nem is annyira meglepő módon - sehol nem teljesített a multiplatform játék 90 százalék alatt.

Eurogamer – 9/10
IncGamers – 9/10
Metro – 9/10
OXM – 9/10
VideoGamer 9/10
GameStar (Magyarország) - 92/100 (teszt a szeptemberi GameStarban)
Gamestar (Németország) – 91/100
CVG – 9.3/10
IGN – 9.5/10

A fenti számok jórészt a PC, PlayStation 3 és Xbox 360-as frontot mutatják, a Wii változat eddig csupán egyetlen érdemi kritikát kapott, az Official Nintendo Magazine lőtte be 80%-os elégedettségi mutatóval a terméket. Tesztjükben a grafika fotórealisztikus szépségének ecsetelése nem túl meglepő módon nem kapott helyet, de a Streets To Stadium (utcai focik mocska és a profi liga keménysége, mint játékoscsalogató) funkció és a fejlesztett Manager mód is dicséretet érdemelt.

Nálunk tehát szeptember 27-én kerül a boltokba a FIFA sorozat idei darabja, természetesen most is Faragó Richárd és Hajdú B. István változatosan szórakoztató szinkronjával élvezhetjük a meccseket, de nálunk a tévés közvetítések során sem divat vicceset mondani, szóval nem lesz túl nagy különbség - a magyar szinkron minőségével meg eddig sem volt komolyabb gond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)