Hirdetés

MondoCon 2011. tavasz - Magyarország legnagyobb animés eseménye!

|

Ismét megrendezésre kerül a MondoCon, amely a tavaszi félév legjobban várt animés és gamer rendezvénye.

Hirdetés

Nem csak az ország legnagyobb animés eseménye, de gamer programokban is komoly a felhozatal. Akárcsak ősszel, most tavasszal is egy külön pavilonban kapnak helyet a gamer programok: versenyek, bemutatók és persze szabadon kipróbálható játékok.

A rendezvények, amiket fél éves rendszerességgel rendez meg a Mondo Magazin és az Animax, a hazai animés élet legnépszerűbb eseményei. Már több éves hagyománynak megfelelően a fesztivál és vásár jellegű a rendezvény, ahol a látogatók a legkülönfélébb versenyeken vehetnek részt: karaoke, Dance-Dance Revolution, amv-klipp készítés, no és persze a rendezvény legnépszerűbb versenyszáma, a cosplay. Persze a versenyeken kívül is ki lehet mindezeket próbálni.

Emellett pedig vetítések és előadások a legkülönfélébb témákban, a keleti vámpír-mítoszoktól kezdve a koreai TV sorozatokig, várják azokat, akik belefáradnak az állandó pörgésbe - bár a korábbi tapasztalatok alapján a cosplayes lányok fotózására nehéz ráunni.

A rendezvény a Hungexpo három pavilonjában fog helyet kapni, a Fogadó épületében lesznek a gamer programok. Szokás szerint különféle játékokat lehet szabadon kipróbálni, de folyamatosan lesznek versenyek is, a bátrabb vállalkozók számára.

A verekedős játékokból egy Tekken és egy Mortal Kombat versenyre lehet készülni, az előbbi lesz a szombati nap csúcsa, a fődíj pedig egy PSP! Mostanában nehéz rendezvényt elképzelni valamiféle ritmusjáték nélkül, idén a Michael Jackson the Experienceből lesz Magyarországon először verseny, úgyhogy senki ne felejtse otthon a kalapját! További versenyek közül az Assassin's Creed Brotherhood került bejelentésre, ami egyébként kipróbálható is lesz szabadon.

Az eSportok rajongóit pedig a másodszor megrendezett MondoCon Live Invitational Starcraft 2 bajnokság érdekelheti, mely az egyetlen hazai pénzdíjas verseny. A meghívásos versenyen Magyarország legjobb játékosai közül nyolcan mérkőznek meg, 50,000 Ft-os díjalapért.

További információk a rendezvény honlapján érhetők el.

A rendezvény helyszíne és időpontja:

Hungexpo, 2011. május 14. 10:00-23:30 és május 15. 10:00-20:00.

Az esemény médiatámogatója a GameStar.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)