Hirdetés

Monster Hunter 3 - Bannoltak egy csalót "rövid" időre

|

Még egy indok arra, hogy miért nem érdemes csalással előnyt szerezni a játékokban.

Hirdetés

A Capcom (hozzáteszem jogosan) intett be egyik játékosának, mert az módosította a játék fájljait, s így kívánt a hálózatra csatlakozni. A Monster Hunter Tri készítői nem viccelnek a cheaterekkel, szóval aki valami hasonlón töri a fejét, az gyorsan felejtse el, ha még szeretne játszani a játékkal.

A dolog érdekessége az, hogy nem örökre bannolták a játékost, csupán párezer évre, egészen pontosan 9999. december 12. 22 óra 49 percig. Ha szerencséje van, akkor minden bizonnyal lesznek olyan jófejek ezek a Capcom-os srácok, hogy felezik, neadjisten harmadolják a büntetést, így már 3333. decemberében újra játszhat a játékos. A japánokból ki is nézem, hogy megvárják azt az időpontot, esetleg hibernálják magukat, vagy valami hasonló. Az üzenetben szerepel a következő mondat is: "Ha legközelebb áthágod a felhasználói szerződést, soha többé nem csatlakozhatsz." Lehet, hogy a Capcom birtokában van az örök élet kulcsa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)