Hirdetés

Monster Hunter Tri - Európában a Nintendo gondozza

|

A Monster Hunter Tri japánban a Capcom fejlesztésében, kiadásában és forgalmazásában létezik, ám Európa és Ausztrália mástól kapja meg.

Hirdetés

A Capcom ma jelentette be, hogy igazából ők működnek kiadadóként továbbra is, de a Nintendo dolga a forgalmazás és a marketing felügyelése, gondozása, ami valószínűleg kifizetődő lépés volt.

A Monster Hunter Tri egyébként is csak Nintendo Wii-re vásárolható meg Japánban, és ez a másik két kontinensen sem lesz másképp. Áprilistól mindenki kezébe foghatja, és játszhat vele, és az sem kizárt, hogy az alább látható csomagolásban érkezik, azaz egy fekete Wii, és egy Classic kontroller kíséretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)