Hirdetés

Monster Hunter World - az online játék csak a megjelenés napján aktiválódik

|

Már a megjelenés napján frissítenünk kell majd a Monster Hunter Worldöt, ugyanis egy fontos és néhány kisebb feature csak az első napi patch telepítése után lesz használható.

Hirdetés

A jövő héten már élesben mehet a szörnyvadászat a Monster Hunter Worldben, de a Capcomnál még az utolsó pillanatban is dolgoznak néhány dolgon, így egy első napos patch is érkezik majd a játékhoz. Mikor erről a játék producere mesélt a kiadó egyik livestreamjében, azt nem árulta el, mekkora lesz a patch, azt viszont igen, mi lesz benne.

Hirdetés

Az egyik feature, amit csak a megjelenés napján építenek be, a galéria mód, ebben a korábban látott átvezetőket nézhetjük majd vissza, és ez a patch hozza el a Monster Hunter World világába a széria korábbi részeiben látott malacszerű lényeket, a poogie-kat is. Ezek a kis állatok segítenek majd különböző kincsek megtalálásában, ami elég hasznosnak hangzik. A játékról a rajt napján nem igazán olvashatunk majd teljes értékű teszteket, ugyanis az online multiplayer lehetőségét is csak a day one patch hozza el, így a korai példányok tulajdonosainak ezt nem lesz alkalma kipróbálni január 26-a előtt.

Láttátok már, milyen PS4 Pro jelenik meg a játékkal együtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)