Hirdetés

Monster Hunter: World - különleges szörnyet és felszerelést hoz a Horizon Zero Dawn quest

|

A Capcom és a Guerrilla különleges kollaborációnak hála újabb Horizon Zero Dawn kiegészítőkkel bővül a játék.

Hirdetés

A PlayStation hivatalos blogján a minap jelentette be a Monster Hunter: World producere, Ryozo Tsujimoto, hogy a következő quest során egy Horizon Zero Dawnt idéző szörnyre kell vadásznunk. A jutalom pedig nem más, mint Aloy páncélja és íja.

Hirdetés

Nem újdonság a Horizon jelenléte a Monster Hunter: Worldben - a játék indulásakor a Palico kísérőt már olyanná lehetett formálni, mint egy HZD-masina. Ezúttal viszont komolyabb tartalmakra számíthatunk.

A február 28. és március 15. között elérhető quest során a Nora Tribe vezére kér meg minket, hogy vadásszunk le egy hatalmas Anjanathot az Ancient Forest-ben. A szörny viszont nagyobb kihívást fog jelenteni, mint amit a játékosok megszokhattak. Külsőre a Horizon Thundermaw-ját idézi meg, a méretei pedig sokkal nagyobbak lesznek a normál Anjanath-hoz képest. Akinek sikerül a vadászat, elkészítheti Aloy α páncélzatát és íját. A páncélszettet nem lehet mással kombinálni, viszont az α szett Marathon Runner perkkel van felruházva - ezzel is emlékeztetve minket Aloy fürgeségére. Természetesen karakterünkre felaggatva rögtön Aloy külsejét vesszük fel - és ez nem kizárólag a női főhősünkre vonatkozik.

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a Horizon Zero Dawn questben, legalább 11-es Hunter Rankra van szüksége. És persze nem lesz elég egyszer legyőzni a szörnyet, hogy elég anyagot gyűjtsünk össze a páncélzat és a fegyver legyártására.

Tsujimoto ezen kívül még egy hírt megosztott. Amennyiben valaki lemaradt volna a Watcher Palico eseményről, nem kell bánkódnia. Az event questek rotációba kerülnek, és a későbbiek során még lesz lehetőség azokat teljesíteni. Ezzel kapcsolatban viszont még bővebb információval nem szolgált

Ti belevágtok a Thundermaw-Anjanath vadászatba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)