Hirdetés

Rengeteg új Monster Hunter World tartalomra számíthatunk minden platformon

|

A Capcom jelenlegi tervei szerint a játék PC-s verziója nagyjából áprilisra fogja beérni a konzolos testvéreit.

Hirdetés

A 2020-as év egyik első fontosabb megjelenése volt a Monster Hunter World: Iceborne kiegészítőjének PC-s verziója. A konzolos változatok mostanra persze egy raklapnyi extra tartalmat kaptak a csomag mellett, így eltart majd egy ideig, amíg a PC-s vadászok is utolérik a többieket. Ha minden rendben megy, akkor idén áprilisra mindenki ugyanott tart majd.

Hirdetés

A Capcom kiadott egy tartalmi tervet, amivel megmutatta mire számíthatunk. A konzolos csapat áprilisig nagyrészt csak extra küldetéseket és szörnyvariánsokat kap, közben a PC-s verzió pótolja az elmaradásokat. Májusban már mind a konzolosok, mind a PC-sek ugyanazokat a tartalmakat kapják, kezdve egy rajongói kedvenccel.

A jövőbeli tervekkel kapcsolatosan még nem kaptunk konkrét infókat, de a lényeg, hogy a Capcom még jó ideig fogja bővítgetni az MHW-t, ennek mi pedig csak örülni tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)