Hirdetés

Monster Hunter: World - az Iceborne sztorijáról mesél az új trailer

|

A Capcom azt is elárulta, hogy mit fog megmutatni a kiegészítőből az E3-on.

Hirdetés

Mielőtt a Los Angeles-i expón bővebben is megmutatná magát a Monster Hunter: World Iceborne névre hallgató kiegészítője, a Capcom egy a történetre fókuszáló, látványos előzetessel szeretné előkészíteni a terepet. 

Hirdetés

Mielőtt az Iceborne sztorijához hozzáférhetnének, a játékosoknak előbb még teljesíteniük kell az alapjáték kampányát és el kell érniük a Hunter Rank 16-ot. Utána viszont elindulhatnak felfedezni a Monster Hunter: World eddigi legnagyobb területét, a fagyos Hoarfrost Reachet, ahol izgalmas pillanatok és drabális szörnyetegek várják őket. De erről inkább meséljen az alábbi trailer: 

A Capcom egyébként elárulta, hogy az E3-ra egy demóval készülnek, amely három küldetést fog tartalmazni: a Great Jagras az újoncoknak, a Banbaro a haladó játékosoknak, a Tigrex pedig a profiknak jelent majd kihívást, ráadásul mind a 14 fegyvertípus elérhető lesz benne... de csak az expó résztvevőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)