Hirdetés

Monster Hunter World - furán néznek ki a karakterek, de lehet, hogy később átszabhatod őket

|

Ugyan a Monster Hunter World karakterkészítője valóban lenyűgöző, néhányan eléggé ledöbbentek, amikor meglátták az in-gamer karaktereiket.

Hirdetés

A Monster Hunter World karaktereinket ezerféleképpen alakítgathatjuk. A karakteralkotó már-már felér a Black Desert Onlineban látott eszköztárral, viszont van egy lényeges hiányossága, ami megvan az előbb említett MMO-ban: különböző fényviszonyokban is megnézhető legyen az avatar.

Hirdetés

Mivel csak a szürke háttér előtt, egy helyben álldogálva látjuk a hősünket, így meglepő lehet az első találkozásunk az avatárunkkal a valódi játékban.

Arra, hogy ilyesmi ne történhessen meg, már vannak nagyon egyszerű megoldások más játékokban. A Final Fantasy XIV-ben a karaktereinket különböző helyszíneken, eltérő fényviszonyokban is megnézhetjük mielőtt elmentenék, a BDO-ban pedig szintén számtalan körülményben tesztelhetjük az arcot az "OK" gomb lenyomása előtt.

Az MHO fejlesztői ilyen eszközöket nem tettek még a játékba, de sor kerülhet erre is. Ami fontosabb, hogy át lehessen alakítani az elbaltázott karaktereket, erre viszont még nincs lehetőség. A játék producere azért nem akarja, hogy sokáig búslakodjunk emiatt, ugyanis Ryozo Tsujimoto azt nyilatkozta, hogyha elég nagy lesz a igény a dologra, akkor betesznek majd valamilyen átszabási lehetőséget.

A beesett szemű szörnyvadászok nevében köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)