Hirdetés

Monster Hunter: World - már Master Chiefnek öltözve is vadászhatunk

|

Mindössze egy szimpla modot kell telepítenünk, és máris kergethetjük a szörnyeket a Halo széria legendás főszereplőjének páncéljában.

Hirdetés

A hivatalos crossover tartalmak mellett számos modot is kaptunk már a Capcom sikerjátékához, amihez továbbra is elég sok rajongói alkotás készül. Például a Halo játékok főszereplőjének ikonikus páncélzatát is magunkra ölthetjük.

Hirdetés

Warlord Sieck összerakott egy modot, ami lecseréli a játékban található Radobaan Beta páncélt Master Chief Mark V-ös szerelésére, illetve Gruntot csinál a palicóra rakható Mega Man páncélzatból. A modder a Halo: Combat Evolved Anniversaryból emelte át Master Chief öltözékét, ami így nem néz ki a legjobban, de ettől függetlenül az ötlet értékelendő.

Ha megnéznétek a játékban Warlord Sieck alkotását, akkor innen tudjátok letölteni.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)