Hirdetés

Monster Hunter: World - nem lesz ingerszegény a tavaszi fesztivál

|

A Capcom nem pihen, nemsokára rengeteg új tartalommal bővítik a Monster Hunter: Worldöt.

Hirdetés

A kasszasiker Monster Hunter: Worldhöz nemrégiben jelentették be a Devil May Cry témájú eseményt, ezúttal viszont már tudjuk, hogy mikor érkezik a tavaszi update, a Spring Blossom Fest.

Hirdetés

Március 22-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra a sorozat korábbi részeiből ismerős Deviljo szörny, valamint a fegyvereket is reszelgetik kicsit. Április 5-ről 6-ra virradóra pedig kezdetét veszi a Spring Blossom Fest, a Monster Hunter: World első szezonális eseménye.

A tavaszi eseményt ünnepelve a Gathering Hubot virágok és vidám dekorációk díszítik majd, a játékosok pedig egy csomó napi aktivitásban vehetnek majd részt.

A Capcom egyelőre nem részletezte, hogy mik lesznek ezek, de ahogy közeledünk a megjelenéshez, valószínűleg csepegtetnek majd róla némi infót a tenyerüket dörzsölő vadászoknak.

A Spring Blossom mellett még két új Event Quest is érkezik. Az elsőn a közösségi Weapon Design Contest nyertes Wywern Ignition Great Swordöt lehet megszerezni április 6-tól. Ezután a játékosok a retro Mega Man páncélzatért eshetnek neki a farmolásnak.

Egyelőre erről sem nyilatkozott részletekbe menően a Capcom, csak a dátumot ismerjük. A Mega Man cuccokat április 13. és 27. között szerezhetjük meg - ha felszereljük a karakterünkre, a páncél mindig más Mega Man hangeffektet fog játszani a kézben tartott fegyvertől függően. A kard így néz ki.

Az első nagyobb Monster Hunter: World update tehát március 22-én élesedik, és várhatóan még a Spring Blossom előtt elkezdődik a Devil May Cry esemény is.

Nem fogunk unatkozni, az biztos. A Monster Hunter: World eleve nem egy ingerszegény kaland, de öröm látni, hogy így pörög a kontent. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)