Hirdetés

Monster Madness kedvcsináló

|

Bizonyára már sokatok olvasott a GameStar-ban a Monster Madness című vicces kis zombiírtásról. Ha ez mégsem lenne igaz rátok, akkor annyit kell tudnotok, hogy a játék nem a Resident Evil és a Silent Hill által kitaposott úton próbál majd haladni, hanem inkább a komikusabb akció és játékmenet felé próbál majd nyitni. A játék történetbeli komolytalansága ellenére technikailag igencsak komolynak tekinthető alkotásról beszélünk, hiszen mind grafikusan, mind pedig a fizikát tekintve ki fogja használni a jelenlegi hardverek nyújtotta lehetőségeket. Lesz itt ShaderModel 3.0 és HDR éppen úgy, mint eddig még sosem látott módon átrendezhető környezet és saját fizikai motor. Lényeg, a lényeg szemléljétek meg a frissen megjelent képeket! A játék egyébiránt 2006. elején jelenik majd meg PC-re és XBOX360-ra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)