Hirdetés

Mooncrest - elindult az ex-BioWare fejlesztők játékának Kickstarter kampánya

|

Elstartol a Mooncrest Kickstarter kampánya, a kitűzött cél nem lehetetlen. Remélhetőleg összejön a dolog és megvalósul a korábbi Bioware dolgozók szerepjátéka.

Hirdetés

Ígéretes alkotásnak tűnik a Mooncrest. A játékot ex-BioWare fejlesztők készítik és a Kickstarter segítségével szeretnék összekalapozni az elkészüléséhez szükséges anyagi hátteret.

Elindult a Mooncrest Kickstarter kampánya, így már ti is hozzájárulhattok ahhoz, hogy ez a Dark Souls-féle stamina alapú harcrendszerrel, klasszikus BioWare stílusú párbeszédekkel és fejtörő puzzle elemekkel operáló szerepjáték megvalósulhasson.

A gyűjtés még csak most indult és a 400 000 dolláros cél nem is tűnik irreálisan magasnak. A játék cselekménye két női hős, a paladin Sera és a zsivány Pirotase körül forog, az ő teljesen eltérő karaktereik és kettejük kapcsolatának alakulása sok izgalmat rejthet magában. Már csak azért is remek lenne, ha elkészülhetne a játék, mert elég ritka az olyan fantasy RPG, ahol női főszereplőt irányíthatunk. Ha esetleg a 425 000 dolláros határt is átlépné a kampány, akkor Linux és Mac portot is kapnánk. Én személy szerint azért egy konzolos verziónak is nagyon örülnék.

A Mooncrest zenéjéből már tudunk nektek mutatni egy kis ízelítőt.

Ti mennyire várjátok az ex-BioWare tagok új játékát? Esetleg hozzá is fogtok járulni a Mooncrest Kickstarter kampányához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)