Hirdetés

Moral Kombat trailer - egy film a videójátékok ellen

|

Előkerült a készülő "Moral Kombat" - az erőszakos videójátékok hatásait elemző - dokumentumfilm trailere.

Hirdetés

Mindenkinek a könyökén jön már ki ez az agyonjáratott és unalmas téma, és szinte már immunisak vagyunk az újabb és újabb önjelölt "megmondóemberekre", akik be akarják adni nekünk, hogy szép lassan dühöngő pszichopatákká válunk a játékok hatására. Az alábbi videó azonban még így is leveri az utóbbi időkben igen magasra felkerült lécet, melodramatikusan tálalt, részrehajló ostobaságaival.
Az interjúalanyok (akik között olyan hiteles forrásokat találunk, mint maga Jack Thompson) semmi újat nem mondanak, csak agyonjáratott kliséiket ismételgetik. Ami igazán kiakasztó az egyrészt a szörnyen dramatikus tálalás (csak figyeljétek a zenét!), az objektivitás teljes hiánya, valamint az a tény, hogy erre valakik pénzt áldoztak. Nem is mondok többet, nézzétek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)