Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

|

Nagyon fognak örülni az 1995-ös első Mortal Kombat mozi rajongói.

Hirdetés

Még ezekben a percekben is zajlik a Chicago Comic and Entertainment Expón a NetherRealm panelbeszélgetése, a belengetett két nagy bejelentésen viszont már túl vagyunk, szóval, ha láttok széles vigyorral az arcán egy Mortal Kombat-rajongót, akkor az biztosan azért van, mert már olvasta az alábbi híreket. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a választható karakterek sorához egy régi nagy kedvenc, Noob Saibot is csatlakozik - ő ugyebár nem más, mint az eredeti Sub-Zero, akit Scorpion megölt az első Mortal Kombat tornán. Abban szerintem megegyezhetünk, hogy Noob Saibot még sosem volt ennyire brutális és félelmetes karakter, elég csak egyetlen pillantást venni a sarlójára, amit előszeretettel használ az alábbi videóban is. 

A másik nagy bejelentés a Mortal Kombat 11 első DLC karakteréhez kapcsolódik. Először a kriptát mutatták meg nekünk - több epizód óta itt lehet mindenféle játékbéli extrákat feloldani. Ezúttal azonban egy társat is kapunk a kriptában, aki mutatja majd nekünk az utat. Ő pedig nem más lesz, mint Shang Tsung, ismét Cary-Hiroyuki Tagawa kelt majd életre, az a színész, aki az 1995-ös filmben is eljátszotta a karaktert. Shang Tsung személyében tisztelhetjük ezen felül az első bejelentett DLC harcost is. 

Ha nem a megadott időponttól indulna el az alábbi videó, akkor a 27. percig kell tekernetek a kripta és Shang Tsung bemutatásához.

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, majd kicsivel később, május 10-én Switchre. Ti örültök a most bejelentett karaktereknek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)