Hirdetés

Mortal Kombat 11 - lesz stresszteszt, csak nem nekünk

|

Lesznek, akik már márciusban játszhatják a NetherRealm új csodáját, de a lehetőség meglehetősen limitált.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Mortal Kombat 11, de addig még egy stressztesztet is beiktatnak a fejlesztők. Erre a jelenlegi tervek szerint március 15. és 17. között kerülhet sor, de csak amerikai játékosok vehetnek részt benne, és csak PlayStation 4 és Xbox One konzolokon pörög majd a buli.

Hirdetés

Ráadásul még a tengerentúli társaink sem élvezhetik majd kötetlenül a mókát: az érdeklődőknek ezen az oldalon keresztül kell jelentkezniük, és csak reménykedhetnek benne, hogy bekerülnek a kiválasztottak körébe. A stresszteszt célja egyébként az, hogy megizzasszák a szervereket a március 28. és 31. között esedékes zárt béta előtt. A bétateszt egyébként a PS4-es és Xbox One-os előrendelőknek szól, akik Shao Kahnhoz is azonnal hozzáférhetnek majd a játék megjelenése után.

Ugyan a stresszteszten mi nem vehetünk részt, de legalább annyi biztos, hogy rengeteg streamet és videót fogunk kapni a Mortal Kombat 11-ről. A megjelenés egyébként április 23-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, Nintendo Switchre pedig május 10-án érkezik meg a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)