Hirdetés

Mortal Kombat 11 - érdekel a Terminator sztorijának vége?

|

A DLC karakter még be sem futott, páran már korábban nyomulhatnak vele, így nem csak gameplay, hanem az ending videó is felkerült. Ha nem zavar a spoiler, nézhető is itt.

Hirdetés

A T-800-as Terminator hamarosan bekerül a Mortal Kombat 11 választható harcosai közé. A gyilkológéppel a Klassic Tower módnak is nekimehetünk, ahol egy saját sztorit kap, egy egészen érdekes befejezéssel, amit persze nem ajánlott megnézni azoknak, akik szeretnék a játékot teljes pompájában és hangulatában átélni Shwarzenegger géptestét irányítva.

Hirdetés

Mivel vannak, akik már tesztelik a karaktert, felkerült YouTube-ra a sztorit lezáró videó is, természetesen csak saját felelősségre fogyasszátok. Még a címképet se szabad megnézni. Mi szóltunk. Ne nézzetek a képre!

A Mortal Kombat 11 már megjelent PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re is. A Terminatort tartalmazó DLC csomag október 8-án érkezik. Nektek hogy tetszik a korosodó élő szövet a belső fémvázon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)