Hirdetés

Mortal Kombat 11 - három új karaktert leplezett le az új trailer

|

A NetherRealm Studios laza előzetessel adta tudtunkra, hogy kik csatlakoznak még a harchoz.

Hirdetés

Vérszegény volt a Sony élő adása, a State of Play - mondhatnánk, ha a NetherRealm Studios nem gondoskodott volna róla egy hosszabb trailerrel, hogy minden ússzon a vörös testnedvben. 

Hirdetés

Pár napja még Noob Saibotot és Shang Tsungot leplezték le, most pedig három emlékezetes harcossal lett gazdagabb a Mortal Kombat 11 karakterfelhozatala: az összecsapásokból kiveszi majd a részét Jax, Kung Lao és Liu Kang is. A videó a sztori módról is mesél, így semmiképp se hagyjátok ki:

A Mortal Kombat 11 április 23-tól tol Fatality-t az érzékszerveinkre a főbb platformokon. Ti örültök Jax, Kung Lao és Liu Kang csatlakozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)