Hirdetés

Mortal Kombat - A legtitkosabb karakter

|

A legtitkosabb karakter nem unlockolható, sőt a játékban sem szerepel, mégis ismeri mindenki.

Hirdetés

Gondolom senkinek nem kell bemutatni Hernan Sanchez urat. Na jó, szerintem ti is úgy néztek, mint én amikor először hallottam a nevet (bután). Ő nem egy titkos spanyol inkvizítor karakter, nem ám. Szerepel az összes Mortal Kombat játékban, mégsem láttuk egyszer sem - ki az? Kérem, ő az az ember aki egy jól sikerült pofonzivatar után a a "Finish him!" felkiáltással jutalmazza tevékenységünket. Bizony, és az úr már tíz éve szolgáltatja a nagyszerű feelinget az összes Mortal Kombat játékban. Szerencsére nem csak ez az egy mondatot tudja mondani az fiatalember - jól is nézne ki a közértben zsemlevásárlás közben - és sikerült őt mikrofonvégre kapnia a Maximnak. Mint kiderült, az úr tök jól tud mindenfélét csacsogni, nem csak a kivégzésre való felszólitásban vérprofi. A riport örömére Sanchez úrral mindenféle csacskaságot olvastattak fel, és most ti is meghallgathatjátok mindahányat. Egyik másik beszólás elég érdekes lett, és a Midway - akiknek van baja elég - lehet, hogy fegyelmivel díjazza majd az "Epic Fail", és a "Maybe you should play something else" felkiáltásokat, bár szerintem poén. Tessék nyomogatni a képet bőszen, és borzongani, esetleg fetrengeni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)