Hirdetés

Mortal Kombat - Csodaszép kiadások

|

Minden információ és részlet befutott a méltán híres verekedős játék különleges kiadásairól. Nem győztünk pislogni.

Hirdetés

Egy erőteljes vágy motoszkál folyamatosan az agyamban. A birtoklás kínzó vágya. Ezek nekem kellenek, de azonnal!

A jövőre megjelenő Mortal Kombat két impozáns csomagocskával kedveskedik a rajongóknak. Az egyik pakk a Kollector's Edition lesz, amely tartalmazni fogja az örökké rivalizáló Scorpion és Sub-Zero figuráját, egy művészi képekkel telerajzolgatott könyvet és pluszban kapunk még egy rahedli jelmezt is, amit letölthetünk majd. Az ára egy cent híján 100 dollár lesz.

A másik változat a Tournament Edition, amely egy nagyon komoly, a régi árkádgépekre jellemző irányítóval lesz megbolondítva. Mindössze 20.000 darabot gyártanak majd belőle és csak Észak-Amerikában kerül forgalomba. Ha mindenképpen szeretnétek birtokolni egy ilyen csodaszámba menő kiadást, érdemes például a GameStop oldalán kattintgatni. Az ára kicsit mellbeverős: 149,99 dollár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)