Hirdetés

Mortal Kombat - Csontzene

|

A Mortal Kombat sorozat újragondolása visszakanyarodik az alapokhoz, ám jócskán lesznek benne újítások.

Hirdetés

Nem csak a végeláthatatlan ütéssorozatok bevitele teszik majd próbára az ügyességünket - és az idegrendszerünket, ha mi szenvedjük őket -, hanem azon brutális nyaklevesek kivitelezése is, melyekkel ízzé-porrá törhetjük ellenfelünk csontozatát.

Egy fejlesztői napló keretén belül most bemutatják a játék készítői, hogy ezeket a kegyetlen, de annál szemet gyönyörködtetőbb (már akinek) elemeket, hogyan sikerült megvalósítaniuk. Nagyon precíz munkát végeztek a srácok, hiszen a látvány simán elmehetne egy anatómia órán is - feltéve, ha a tanár úr, vagy tanár néni lelki egyensúlya teret enged az effajta brutalitásnak. A Mortal Kombat legújabb része április 18-án fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)