Hirdetés

Valamiért már nem lehet megvenni a Steamen a Mortal Kombat: Komplete Editiont

|

A játék áruházi oldala még aktív, csak a jól megszokott gomb helyett egy üzenet várja a vásárlókat.

Hirdetés

A 2011-es Mortal Kombat először csak konzolokon volt elérhető, majd később kapott egy bővített verziót, ami aztán végül 2013-ban PC-re is megjelent. Eddig gond nélkül meg is vásárolhattuk ezt a változatot a Valve boltjában, de most történt egy kis probléma.

Hirdetés

Ha ellátogattok a Mortal Kombat: Komplete Edition Steam-oldalára, akkor valószínűleg gyorsan feltűnik majd, hogy nem lehet már megvásárolni azt, és a zöld gomb helyett egy üzenet olvasható, miszerint a kiadó kérésére már nem árusítható a játék a platformon. Hivatalos indoklás híján nem igazán tudjuk, miért is történt mindez, de a rajongóknak van egy elég jó tippjük.

Ugyebár a játékban DLC-karakterként benne van Freddy Krueger is, ám tavaly az a hír járta, hogy a karakter jogai visszakerültek a Wes Craven-hagyaték gondozóihoz az Egyesült Államokban. Ha ez igaz, akkor lehetséges, hogy a játékot kiadó Warner Bros. elvesztette a licencet a legendás horroralakhoz, mindez pedig hatással lehet a Steamen való értékesítésre.

Remélhetőleg hamarosan tisztázódik a helyzet, és visszakerülhet a Komplete Edition az áruházba. Szerintetek miért nem lehet megvásárolni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)