Hirdetés

Mortal Kombat - Mileena gameplay!

|

Szakadnak az izmok és törnek a csontok, ha Mileena bepörög. Nem kell félteni majd a NetherRealm Studios szemrevaló „angyalkáját”.

Hirdetés

A héten már többször is láthattuk Mileena kisasszony félelmetes arcberendezését. Megtudhattuk, hogy milyen szerepet tölt be a Mortal Kombat világában, valamint azt, hogy mit is gondolnak róla a játék készítői.

A mostani videóban egy tömény akcióval fűszerezett bemutatót láthatunk, ahol a feszes ruhában parádézó amazon megmutatja, hogy mit is tud valójában. Nagyon hatásosan alkalmazza a már ismertebb speciális mozdulatokat, melyektől ellenfelei meg sem tudnak szólalni. Iszonyatosan szeretünk gyönyörködni a gömbölyded idomokban, de szívesen megnéznénk már más karaktereket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)