Hirdetés

Most akkor melyik a legnépszerűbb verekedősjáték-sorozat?

|

A Warner Bros egy tweetje miatt a Capcom és a Bandai Namco is elkezdett egymásra licitálni, azt bizonygatva, hogy a Mortal Kombatnál a Tekken vagy a Street Fighter is népszerűbb.

Hirdetés

Mindig jó érzés látni, hogy az egyes kiadók twitter fiókjait kezelő marketingeseknek (vagy közösséig média guruknak, mikor ki) van humora.

Az egész sztori a WB Games UK, avagy a Warner Bros. brit kirendeltségének egy posztjával kezdődött, amiben azt állították, a Mortal Kombat a világ legnagyobb (értsd: legnépszerűbb) verekedősjáték-franchise-a.

Erre a Street Fighter sorozatot gondozó Capcom először köhécseléssel válaszolt, majd a Bandai Namco belinkelte a VG Sales listáját, melyen a legnépszerűbb videojáték-sorozatok szerepelnek, ahol a Tekken a 33., a Street Fighter a 39., a Mortal Kombat pedig csak a 44.

A sztori itt még nem ér véget, a Capcom egy Guiness-rekorddal kontrázott.

Jelen pillanatban itt tartunk, a Warner Bros. mélg nem támasztotta alá állítását. Figyeljük a fejleményeket, a verekedősjáték-franchise-ok harca külön szórakoztató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)