Hirdetés

Mortal Kombat - Szeptembertől forgatják a harmadik filmet

|

Jövőre mutatják be a mozik a harmadik olyan mozifilmet, amelyik a máig népszerű verekedős játékra támaszkodik.

Hirdetés

Jómagam még pelyhedző állú sihederként láttam '95-ben a Paul W.S. Anderson rendezte Mortal Kombat filmet, s be kell vallanom, nagyon tetszett, főleg, hogy akkoriban ezerrel toltuk cimborámmal Sega Megadrive-on a játékot is.

A második felvonás minden szempontból alulmúlta elődjét, így célszerű hasonlóan "magas" elvárásokat támasztani a (most már) trilógia harmadik darabjával szemben. Már csak azért sem árt az óvatosság, mert az a "mink" művésznéven futó Christopher Wingfield Morrison ül a rendezői székben, aki legutóbb az Into the Sun című akciófilmet tette le az asztalra Steven Segal főszereplésével, még 2005-ben.



A forgatás elvileg szeptemberben veszi kezdetét, amiről Chirs Casamassa csacsogott a San Gabriel Valley Tribune riporterének. Az említett úriember egyébként nyolcdanos feketeöves karatés, és az 1995-ös filmben ő viselte Scorpion álarcát. A harmadik filmben ismét magára ölti a nem túl kedves tűzokádó nindzsa szerepét. Szerintetek érdemes lesz rá várni, vagy legjobb esetben is csak a Street Fighter: Legend of Chun-Li szívonalán mozgó fércmunkára számíthatunk? A témához kapcsolódó hozzászolásokban nyugodtan kifejthetitek véleményeteket.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)