Hirdetés

Mortal Kombat: tragikus testvérgyilkosság

|

Nem fogjátok elhinni, de ismét „az erőszakos játék tehet arról”, hogy egy 16 éves amerikai lány agyonverte 7 éves kishúgát.

Hirdetés

Két coloradói tinédzser „teljesen meg volt róla győződve", hogy csak Mortal Kombatot játszanak, amikor egyikük hétéves kishúgát szabályosan agyonverték - írja a Rocky Mountain News . A 17 éves Lamar Roberts és barátnője, a 16 éves Heather Trujillo otthon tartózkodtak és a lány elmondása szerint „mortal kombatosdit" játszottak, ami kissé eldurvult, miután a jól ismert játék stílusában agyonverték szegény kishúgukat. A hétéves Zoe állítólag szólt nekik, hogy hagyják már abba, de mindketten részegek voltak. Mire felfogták, mi történt, hívták a mentőket, de már nem sikerült újraéleszteni a kislányt.
Bár a két tinédzser még nem töltötte be a 18 évet, de mégis felnőttként ítélik majd el őket és 16-tól akár 48 évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak. Az eset - természetesen - ismét kellő táptalajt nyújt majd az erőszakos videojátékok esküdt ellenségeinek és az ügy kapcsán újabb szigorítások, betiltások, politikai felszólalások és a játékokat elítélő pszichológiai tanulmányok várhatóak.

1mortal-kombat-deception-screen17_k.jpg

teens_t600_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)