Hirdetés

Mortal Kombat vs. DC Comics - Nem lesz DLC

|

A DC Comics hőseivel és gonosztevőivel összeeresztett harcművészek finom, ám diétás felfújtja a korábbi tervekkel ellentétben nem bővül új tartalmakkal.

Hirdetés

PC-s olvasóink legnagyobb csalódására nem tört meg a jég, s a már 3D-be váltott Mortal Kombat 4 után nem üdvözölhettek újabb gerinckitépős, fejleégetős trancsírt kedvenc gépükön a Mortal Kombat vs. DC Universe képében.



Hogy valaha változik-e a helyzet, továbbá a gyökerekhez (vérfürdő lesz, ahogy illik) visszatérő újabb felvonás támogatott platformjai körében felbukkan-e a személyi számtógép néven ismert ketyere, jelentős mértékben függ attól, hogy milyen terveket dédelget a Warner Bros. Interactive.



Miután a filmóriás felvásárolta a csődbe jutott Midway kiadót, egyebek mellett hozzájutott a tízmilliókat érő Mortal Kombat franchise-hoz. Ed Boon, a sorozat szülőatyja elárulta, hogy a két új, még fel nem fedett karaktert tartalmazó DLC a korábbi tervekkel ellentétben a felvásárlást követően már sosem jelenhet meg, a Mortal Kombat vs. DC Universe marad úgy, ahogy van. Indoklás nincs, csupán kész tények.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)