Hirdetés

Mortal Kombat vs DC Universe: Cenzúrázatlan Joker kivégzés

|

Joker széles vigyorral az arcán átmentette elmebeteg formáját a Mortal Kombat vs. DC Universe európai kiadásába.

Hirdetés

Múlt hónapban a Kotaku hírszerzésére hivatkozva elbúcsúzhattunk a Mortal Kombat vs DC Universe egyik véres kivégzésétől, melynek főszerepében az állandóan mosolygó Joker tisztelgett. Az egy hónappal ezelőtti hírek szerint a fejlesztők kénytelenek voltak eltávolítani vigyorgásra kényszerített barátunk brutális kivégzését, mivel ellenkező esetben a szigorú amerikai osztálybizottság nem ajánlotta volta tinédzserek számára (is) a játékot.

joker.jpg
 

Az amerikai verzióból kivágták, de mire számítsunk az európai verzió esetében? Hans Lo producer tegnap kijelentette, hogy nincsen tudomása megkurtított európai kiadásról, habár hivatalosan nem erősítette meg az irányába feltett nagyon egyszerű kérdést, a tesztelésre kiküldött európai példányokban szerepel Joker durvesz kivégzése.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)