Hirdetés

Mortal Kombat VS DC Universe - Fatality hegyek

|

A mai naptól kapható az új Mortal Kombat játék. Ennek örömére meglepett minket a kiadó egy kis fatality montázzsal.

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, megérkezett az új Mortal Kombat game, ami elsőre elég érdekesnek tűnt, de aztán a látott képek, videók lassan meggyőzték a rajongókat. A Midway legalábbis szeretné ezt hinni, hiszen ha bukta a játék, könnyen az egész céget magával ránthatja. Sajnálatos lenne, ha ez az egykor jó nevű cég is eltűnne a süllyesztőben, annak ellenére, hogy játékaik legtöbbször csak a "majdnem tökéletes" kategóriában indultak. Sajnos a Mortal Kombat vs. DC Universe is elég fura képződmény, és a manapság dívó nagy cenzúra miatt sajnos csaknem vértelen is. Azért vannak bíztató jelek, az európai változatban például Joker vérengzős jelenetét már láthattuk, és ha neki szabad, akkor remélhetőleg nálunk a többi kivégzés is elég brutális lesz. Az alant látható kis montázsban is láthatunk némi vérfröcsögést, bár az tény, hogy a régi nagy kivégzésekhez képest azért elég puhányok az új generációs szereplők. Személy szerint én csak azért szeretném, hogy a játék sikeres legyen, mert akkor talán megmarad a Midway, ami szerintem jó.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)