Hirdetés

Mortal Kombat VS DC Universe - Finish him!

|

Ki ne emlékezne erre a szívmelengető felkiáltásra? Ez jelezte győzelmünket az összes Mortal Kombat játékban.

Hirdetés

Emlékszem, még gimnazista voltam, amikor először hallhattam ezt a felszólítást. A Mortal Kombat akkoriban hihetetlennek tűnt, és a haverokkal nem egyszer hajnalig püföltük egymást. Számtalan törött billentyűzet, és véraláfutás jellemezte azt a nyarat. A jobb mozdulatokat jobb híján két öcsémen próbálgattam, de sajnos a pimaszok gyorsan tanultak. Az azóta eltelt évek során rengeteg átirat és folytatás készült a Mortal Kombat franchise keretében. A legújabb a DC Universe hőseit is felvonultató rész lesz, ami meg is jelenik hamarosan. Az alant látható kis videóban néhány finishing move figyelhető meg, és bár a DC Univers karakterei kicsit érdekesek ebben a világban, azért Raiden mester még mindig a császár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)