Hirdetés

Mortal Kombat vs. DC Universe - Lesznek Fatality-k

|

A Midway cáfolta a pletykákat, hogy a Mortal Kombat vs. DC Universe-ből kihagynák az MK védjegyét jelentő kivégzéseket.

Hirdetés

A játék bejelentésekor sokakat elrettentett a tény, hogy a Midway a T besorolásra hajt, hiszen ez automatikusan azt jelenti, hogy ki kell hagyniuk az extrémen erőszakos részeket, ide értve a Fatality-ket is. Ed Boon, a Mortal Kombat sorozat megalkotója azonban elárulta, hogy ez csak részben lesz így: valóban sokkal szelídebbé válnak a kivégző mozdulatok, de nem fogják teljesen eltávolítani őket. Szeretnék minél jobban feszegetni a Teen besorolás határait, szóval számíthatunk vérre és a megkötések által megengedett lehető legbrutálisabb kivégzésekre (személyes megjegyzés: aha, persze, hozzávághatjuk a homokozó lapátot az ellenfélhez...).

superman.jpg

Boon érintette azt a témát is, amely sok képregény-rajongót foglalkoztat: mégis mennyi esélye van bármelyik karakternek Superman ellen? Mivel a képregényekben Supermannek két gyengepontja van, a kriptonit és a mágia, a Mortal Kombat univerzum pedig át van itatva mágiával, így ebben rejlik a megoldás: egy jól irányzott tűzgolyó az Acélembert is lekapja a lábáról. Persze ez még mindig nyitva hagy egy csomó kérdést (hogyan élheti túl bárki Superman EGYETLEN jól irányzott ütését, és ha azt is mágiával, akkor Batmannek mennyi esélye van?), de bizonyára erre is érkezik majd valami magyarázat. Vagy nem, és inkább csendben örüljünk annak, hogy végre beverhetjük Robin fejét Scorpionnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)