Hirdetés

Mortal Kombat X - a franchise legsikeresebb rajtját produkálta

|

Azon vitatkozhatunk, hogy a Mortal Kombat X-e a széria eddigi legjobb része, de az biztos, hogy ez fogy a legjobban.

Hirdetés

Ahogy azt a Mortal Kombat X tesztünkből már megtudhattátok, nekünk kifejezetten tetszett a NetherRealm Studios legújabb játéka. Úgy látszik nem voltunk ezzel egyedül.

A Mortal Kombat sorozat kitermelt pár igencsak emlékezetes epizódot, de a hírek szerint eddig egyiket sem kapkodták olyan sebességgel, mint a Mortal Kombat X-et. Ed Boon a Twitteren közölte a jó hírt a rajongókkal és megköszönte mindenkinek, hogy a Mortal Kombat X a széria eddigi legjobb rajtját produkálhatta.

Emellett biztosított mindenkit, hogy nagy erőkkel dolgoznak a Mortal Kombat X problémáinak kijavításán is. Egyelőre nem tudunk pontos eladási adatokat közölni, de a jövőheti játékeladási toplista bizonyára elég beszédes lesz.

Nektek hogy tetszik a Mortal Kombat X?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)