Hirdetés

Mortal Kombat X - van, aki már játszik, jönnek az új infók

|

Vannak olyan játékosok, akik már most pörgetik a Mortal Kombat X-et, mert egyes viszonteladók úgy döntöttek, hogy idejekorán árulni kezdik.

Hirdetés

Mortal Kombat X megjelenésig már csak alig pár napot kell várnunk, de több viszonteladó is úgy döntött, hogy nem várja meg a hivatalos dátumot, hanem mást most elkezdi árulni a játékot.

A Mortal Kombat X subredditjén több játékos azzal dicsekszik, hogy nekik már sikerült megszerezniük a játékot, a Twitch-en pedig folyamatosan tiltják le az idő előtt kikerülő livestreameket. A korábban forgalomba kerülő játékok miatt már most tudjuk, hogy a Mortal Kombat X PlayStation 4-es verziójához egy 1.8 gigás day one patch érkezik, ami a különböző bugok mellett a többjátékos mód stabilitásával kapcsolatos problémákat fogja orvosolni. Valószínűleg az Xbox One-os játékosok is egy hasonló méretű patch-re számíthatnak majd.

A Mortal Kombat X bőven ellátott minket beszédtémával az elmúlt hónapokban és még most, a megjelenés előtt pár nappal is folyamatosan özönlenek a videók a játékból. Ha esetleg lemaradtatok volna, akkor érdemes belekattintgatni ebbe a félórás Mortal Kombat X gameplay-be, amiben Goro minden mozdulatát és kivégzését megnézhetitek.

Ti várjátok már a Mortal Kombat X megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)