Hirdetés

Mortal Kombat X - hamarosan mozgás közben láthatjuk az új karaktereket

|

Pár héten belül jön a Kombat Pack 2 első karaktere, és ugyan mindegyiküket láttuk már egy pillanatra, hosszabb gameplay-en még senkit közülük. Ez hamarosan változni fog.

Hirdetés

Bőrpofa a Texasi láncfűrészes mészárlásból, a Xenomorph az Alienből, Bo Rai Cho a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ből, valamint a Cyrax, Sektor és Robot Smoke vegyítéséből született Tri-Borg alkotják a Mortal Kombat X Kombat Pack 2 felhozatalát. Közülük legalább egy 2016 első negyedévében megjelenik, de valószínűleg a többiekre sem kell majd sokat várni.

Nem tudjuk, ki lesz az első, de ez is kiderülhet jövő héten, amikor a NetherRealm kiadja a csomaghoz kapcsolódó első gameplay videót. Ezt Ed Boon harangozta be Twitteren.

Addig is nézzétek meg újra a Kombat Pack 2 bejelentő videóját,  ahogy megjön az új trailer, közzétesszük a GSO-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)