Hirdetés

Mortal Kombat X trailer - íme Johnny Cage és Sonya Blade, a büszke szülők

|

Johnny Cage és Sonya Blade is visszatér a Mortal Kombat X-ben, a kis vérszomjas család pedig egy saját trailert is kapott. Tessék csak nézni.

Hirdetés

A Mortal Kombat X legutóbb egy sztori trailerrel jelentkezett, aztán a NetherRealm Studios azt is elejtette, hogy Johnny Cage is visszatérhet az új részben.

Erre persze számítani lehetett, hiszen Cage nélkül nincs Mortal Kombat, ráadásul a menő filmsztárból lett brutális harcos hozza a kis feleségét, Sonya Blade-et is. A NetherRealm egy saját trailert szentelt a Cage családnak, amiben nemcsak egy kis háttér információt kapunk a két visszatérő karakterről, hanem sok gameplay-t is, hogy megnézhessük, milyen új mozdulatokkal gazdagodtak, amióta nem láttuk őket.

Johnny kivégzése különösen zseniális; egyfajta főhajtás minden idők egyik legjobb filmje, a Ragyogás előtt. Egyébként a trailerben még megjelenik pár új karakter, akiről eddig nem tudtuk, hogy visszatérnek. Beigazolódott a gyanú, hogy Kenshi a Mortal Kombat X-ben is tiszteletét teszi, illetve Shinnok is feltűnt egy pillanatra. Lesz itt kivel harcolni, na.

A Mortal Kombat X megjelenés április 14-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)