Hirdetés

Mortal Kombat X - rengeteg új videó, mobil Fatalityk

|

A Mortal Kombat X Kombat Kast legújabb epizódjának főszereplője Kenshi volt, most az ő Fatalityjét, Sonya Brutalityjét, Johnny Cage pantomimes variációját, a mobilos fatalityket, illetve a teljes karakterválasztó képernyőt is megnézhetitek.

Hirdetés

Nem lennénk azok helyében, akiknek választania kell, hogy április 14-én a Mortal Kombat X-et vagy a Grand Theft Auto V PC-s változatát vásárolják-e meg. Lélekben azért velük vagyunk.

Egyik megjelenés sincs már messze, de a NetherRealm lényegesen aktívabban promózza játékát. A Mortal Kombat X legújabb Kombat Kastjában mutattak még olyat, amit nem láttunk korábban, a GamesHQMedia pedig kivágta a fontosabb részeket, ezeket láthatjátok alább. Kezdetnek álljon itt a teljes adás, alatta pedig a videók egyenként.

Kenshi kontra Mileena

Kenshi Fatality és X-Ray

Kenshi gameplay

Karakterválasztó képernyő

Sonya Brutality

Sonya gameplay (több variáció)

Johnny Cage pantomim skin

Mortal Kombat X mobil Fatalityk

Ki eddig a kedvenc karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)