Hirdetés

Mortal Kombat X - Kung Lao és Kitana az új trailerben

|

Bőven van még kit leleplezni a Mortal Kombat X karakterei közül, de a most érkezett, kellően brutális trailerben az eddig bejelentett karakterek verik ki egymásból a vörösbort. Durva.

Hirdetés

Ha valami kimeríti az erőszakos játék fogalmát, az a Mortal Kombat X. A verekedős játékok alapból sem a kertgondozásról és a virágkötésről szólnak, de a NetherRealm sorozatának következő része olyan brutális lesz, hogy ahhoz már tényleg gyomor kell.

A gerinckitépésen és hasonló hétköznapi gyakorlatokon túl olyan finomságok várnak minket, mint a kézfejek eltávolítása után a fej háromfelé vágása (ez Kitana specialitása) vagy a kalap-körfűrésszel koponyák kettészelése (amit Kung Lao tud mesterien). Én szerencsére a szokásosnál korábban ebédeltem, úgyhogy a látottak a gyomromat nem dolgozták meg annyira, de ti tényleg csak akkor nézzétek meg a trailert, ha bírjátok a brutalitást.

A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox és PlayStation konzolokra. Aki inkább szépen ringó kebleket szeretne látni bunyó közben, az a Dead or Alive 5: Last Round gameplay videóit nézze meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)