Hirdetés

Mortal Kombat X - egy képregényhős is csatlakozhat!

|

Könnyen lehet, hogy nem a Predator lesz az egyetlen meglepetésvendég a Mortal Kombat X-ben.

Hirdetés

A Mortal Kombat X karakterlistája már így is meglehetősen jól fest, de folyamatosan érkeznek a hírek a további vagy lehetséges karakterekről.

Tegnap például meglebegtették előttünk, hogy a Mortal Kombat X-ben is lesz vendégszereplő egy másik franchise-ból, ahogy azt utóbbi epizódokban megszokhattuk. Most viszont azt pletykálják az internet legsötétebb zugaiban, hogy nem csak a Predator lehet az egyetlen eltéved gyilkológép a legújabb Mortal Kombatben. Todd McFarlane, Spawn, vagyis az Ivadék alkotója egy interjúban elmondta, hogy megengedte a NetherRealmnek, hogy felhasználják a karaktert a játékaikban.

McFarlane szerint ez egy "rövid élettartamú megegyezés", tehát a stúdió egy pár játékában felhasználhatja a karaktert, de persze nem kötelezi erre őket senki. "Ez az ő döntésük" - mondta Spawn atyja.

Egyébként nem ez lenne ez az első alkalom, hogy az Ivadék egy verekedős játékban szerepel, korábban a Soul Calibur 2-be is beválogatták. A Mortal Kombat X megjelenés áprilisban várható, úgyhogy tessék szépen készülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)