Hirdetés

Mortal Kombat X - mikrotranzakció is lesz?

|

Nagyon úgy néz ki, hogy valamilyen formában a Mortal Kombat X-ben is helyet kap a mikrotranzakciós modell. Fatality egy dollár. Nagyon cípősz.

Hirdetés

Nagyon rég nem vártam annyira játékot, mint a Mortal Kombat X-et. A NetherRealm és persze Ed Boon még mindig nagyon jól tudja, hogy mitől dobban nagyot a gamer-szív.

A tegnap kiadott Mortal Kombat X trailer bemutatta, hogy miképpen működik majd a többjátékos mód és frakciók közötti harc, ami egyébként eddig nagyon hiányzott a sorozat kompetitív oldaláról. A Mortal Kombat X megjelenés már alig pár hónapnyira van és még mindig sok karakter vár bemutatásra, illetve a játékmenettel és az üzleti modellel kapcsolatban is vannak még kérdőjelek.

A karakterek miatt nem kell aggódnunk, a NetherRealm nagyon ügyesen válogat a régi és új harcosok között, viszont a Mortal Kombat X üzleti modelljével kapcsolatban kevésbé jó hírek érkeztek. A stúdió marketing menedzserét, Brian Goodmant a miktrotranzakciókról kérdezték, aki válaszában csak annyit mondott, hogy "erről még nem beszélnek". A "még" ebben az esetben azt jelentheti, hogy miktrontranzakciók bizony lesznek a Mortal Kombat X-ben, de egyelőre nem tudják, hogy milyen formában.

Valami olyasmit tudunk elképzelni, mint amilyen korábban a Krypt volt , ahol a játékkal gyűjtött különböző színű érmékért nyitogathattuk a sírokat és oldhattunk fel karakterkinézeteket, pályákat, biográfiákat és hasonlókat. Egészen addig nincs ezzel semmi probléma, amíg ezért a játékban töltött teljesítményünkkel és időnkkel is fizethetünk. Reméljük, hogy a NetherRealm is tanult az utóbbi évek eseményeiből és nem tesz elérhetetlenné bizonyos dolgokat az alapjátékot megvásároló játékosoknak, és főleg nem csinál pay-to-wint a Mortal Kombat X-ből. Persze nem akarok én ördögöt festeni sehova, csak már paranoiás vagyok egy kicsit, amikor szóba került a mikrotranzakció. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)