Hirdetés

Mortal Kombat X - a Predator is beszáll a bunyóba?

|

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Mortal Kombat X karakterei közt találunk majd vendégszereplőket, de egy ilyen brutális halálosztóról álmodni sem mertünk volna.

Hirdetés

Ed Boon még egy júliusi Twitter üzenetben húzta a rajongók agyát az akkor még szinte elképzelhetetlennek tűnő újítással, hogy a játszató karakterek közt a Predator is szerepeljen. Most mégis úgy tűnik, hogy megvalósulhat a rajongók álma.

Bár még mindig csak pletyka, a Videogamer úgy tudja, hogy egy júniusi DLC elhozhatja a várva várt párosítást, így sor kerülhet a Scorpion - Predator összecsapásra. A forrás szerint a játékba Colonel Al Dillon is bekerülhet mint játszható karakter, állítólag Carl Weathers már fel is ajánlotta, hogy használhatják az arcát a játékban.

Az áprilisban megjelenő Mortal Kombat X-hez egyelőre nem jelentették be hivatalosan a DLC-t, és hiába fordult a sajtó a Warnerhez, zárt kapuk fogadták őket.

Ti örülnétek, ha a Predator bekerülne a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)