Hirdetés

Mortal Kombat X - jött két új brutality

|

A Mortal Kombat X új frissítése skineket és új brutalityket is hozott, amiket most videón nézhettek meg.

Hirdetés

Két DLC már megjelent, két DLC-vel még adós a NetherRealm a Mortal Kombat X Kombat Pack vásárlóinak, és úgy tűnik, a Predator lesz a következő.

A játék legújabb frissítésével a Kollectionben megtekinthetővé vált a Predator jelmeze és rövid leírása, de a Warner Bros. egyelőre semmit nem mondott a megjelenéssel kapcsolatban. Szintén itt nézhetjük meg Jax „Carl Weathers” skinjét, ami a karakternek hangját kölcsönző színészről kapta a nevét.

Az új brutalityk a Quan Chi Fortress és a Kuatan Jungle pályákhoz kötődnek. Szerintem még mindig az előző patch-csel bekerült, utolsóként beszúrt Kove-os a legzseniálisabb, de nézzétek meg őket, aztán döntsetek ti.

Van kedvenc brutalitytek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)