Hirdetés

Mortal Kombat X - a Terminator is bekerülhet?

|

Jason Vorhees és a Predator mellé tökéletesen illene a Terminator, és lehet, hogy a jövőben ő is egyike lesz a Mortal Kombat X DLC-karaktereinek.

Hirdetés

Most egyelőre csend van a Mortal Kombat X körül, pedig szívesen hallanánk már valamit az állítólag még mindig készülő Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatokról is.

A Kombat Packben foglalt négy karakter már mindenki számára elérhető, de korábban felmerült, hogy lesz egy újabb Season Pass. Azóta természetesen folyamatosan zajlanak a találgatások, hogy melyik népszerű filmbéli alak költözhetne a játékba, és azzal kapcsolatban viszonylag nagy az egyetértés, hogy a Terminátornak helye lenne a többiek között. Mikor egy rajongó Ed Boonnak címezve kiposztolt egy képet és egy rövid üzenetet Twitterre, miszerint "a Terminátor csatlakozni akar a játékhoz", a Mortal Kombat atyaúristene válaszul annyit írt: "volt már erről szó! :)".

Ez alapján két dolog lehetséges: vagy beszéltek már róla, és elvetették az ötletet (esetleg azért, mert jogi problémákba ütköztek), vagy a jövőben tényleg találkozhatunk vele. Mindenesetre annyi biztos, hogy Arnold Schwarzenegger karakterét hamarosan láthatjuk játékban: a WWE 2K16 előrendelői biztosan kipróbálhatják, milyen a Terminátor pankrátorként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)