Hirdetés

Mortal Kombat XL - újabb öltözékcsomagok jönnek?

|

Egy újabb furcsaságra lettek figyelmesek a szemfüles játékosok a Mortal Kombat XL kapcsán. Az előrendelői öltözeteken kívül a jelek szerint középkori gúnyákat is kapunk majd.

Hirdetés

Egyre több kérdőjel övezi a Mortal Kombat X új, minden eddig jóságot tartalmazó XL névre keresztelt kiadását, ami ugyebár a Kombat Pack 2-t is tartalmazza. Az egész azzal kezdődött, hogy kiderült, a PC-sek elfelejthetik a bővített verziót és az új Kombat Pack-et is. Azóta pedig csak bővült a kérdések listája.

A új harcosok közül még mindig Triborg karaktere kapcsán vakarjuk a legjobban a fejünket. A NetherRealmes srácok egy élő adás közepette sikeresen ellőtték a robot eddig titokban tartott Cyber Sub-Zero variánsát, ennek kapcsán pedig nem tudjuk, hogy negyedik karaktervariáció vagy az úgynevezett "variáció nélküli változat" lesz-e a robotizált Lin Kuei mester. Ezek a variáció nélküli harcosok csak a fel, fel, Y/háromszög kombinációval érhetőek el a karakterválasztás során.

Újabb meglepetés volt a Cosplay Pack nevezetű jelmezcsomag, melyet csak a Mortal Kombat XL és a Kombat Pack 2 előrendelői kapnak meg ingyenesen. Ebben a pakkban Cassie Cage és Jacqui Briggs kapja meg Sub-Zero, illetve Scorpion klasszikus nindzsaruháját. Most viszont egy újabb ruhacsomag nevére bukkantak a Mortal Kombat XL termékleírásának olvasása közben. Medieval Pack és Apocalypse Pack lesz a neve a két új csomagnak, melyekről ezidáig a világon semmi nem derült ki, neveiken kívül persze. A középkorhoz és a végítélethez kapcsolódó ruhatár? Ez azért nem hangzik rosszul!

Ti be fogjátok szerezni a Mortal Kombat XL-t vagy a Kombat Pack 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)