Hirdetés

Mortal Online - Nyáron indul az online hentelés

|

Végre pontos megjelenési dátumot kapott az Unreal 3 motor hajtotta Mortal Online.

Hirdetés

Hogy mekkora sikerre számíthat a Mortal Online, korai lenne még eldönteni. Tény, hogy a piac eléggé telített, és a gazdasági helyzet sem éppen rózsás. Tény ugyanakkor az is, hogy a Mortal Online elég sok egyedi vonással rendelkezik.

A harc például teljesen FPS nézetben, és módszerrel zajlik. Szokványos értelemben vett kasztok nincsenek, skilljeink határozzák meg kik vagyunk, és azok a skilljeink fejlődnek, amiket használunk. A szokásos céhrendszer persze alap, de a Mortal Online világát ténylegesen is átszabhatjuk. Hidakat, várakat építhetünk, de le is rombolhatjuk azokat. Érdekes mókának ígérkezik, bár a harcrendszer nagy szívás lehet, ha sok a lag. Minden kiderül június 9-én, amikor is megjelenik a Mortal Online. Nyílt béta is van, sasolja akit érdekel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)