Hirdetés

Most a Warhammer 40,000 univerzumával keveredik a Call of Duty

|

A következő harchoz se ecsetre, se kockákra nem lesz szükségetek.

Hirdetés

A Call of Duty fejlesztői nem fogják vissza magukat, fortnite-i szinten bővítik játékukat karakterekkel. Anime hősök, celebek, sorozatszereplők, és ki tudja még, mi bukkant fel a katonai lövölde harcterein.

Szerencsére a következő crossover esemény jobban beleillik a Call of Duty tematikájába, mint Nicki Minaj mivel az a Warhammer 40,000 univerzumára koncentrál. Hamarosan érkeznek a Space Marines, Sisters of Battle és Astra Militarum skinek, valamint további, velük kapcsolatos tartalmak.

Hirdetés

Az új esemény mind a Modern Warfare 3-at, mind a Warzone-t érinti, és bár várhatóan többről van szó, mint pár karakterskinről, egyelőre sajnos csak találgatni tudunk az újdonságokról. A Call of Duty hivatalos közösségi oldala csak egy apró teasert osztott meg a Warhammer együttműködés kapcsán, minden részletes magyarázat nélkül.

Mivel még megjelenési dátumot sem kaptunk, így lehet, hogy a Season 2 Reloaded vagy a Season 3 alatt fog befutni. Ha az előbbi, akkor szerencsénk van, mivel a Reloaded valamikor március elején fog érkezni, ami akár ezt a hetet is jelentheti.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)