Hirdetés

Most ajándékba jár a Windows 10 az akciós Office 2019 mellé!

|

A GoDeal24 nőnapi akciójában az operációs rendszer eleve is olcsón kapható, de ha épp Office 2019-re van szükséged, kombináld a kettőt!

Hirdetés

Március 8-án tartják minden évben a nemzetközi nőnapot, melynek keretében a világ minden pontján a nőket ünnepeljük. Erre épül a Godeal24.com legújabb akciója is, melynek keretében legális Windows 10-et és Office-t vásárolhatunk még a szokottnál is kedvezményesebb áron. 

Nézz körül a Women's Day Sale ajánlatai között, és görgess tovább a kuponkódokért, melyekkel még többet spórohlatsz most!

Hirdetés

Windows 10 7,4 euróért, Office 2019 26,86 euróért - vagy egyben a kettő ugyanennyiért! Használd az EBW62 vagy EBW50 kuponkódot a kosárnál!

50% kedvezmény Windows 10-re az EBW50 kuponkóddal!

62% kedvezmény az Office-ra az EBW62 kuponkóddal!

55% kedvezmény további termékekre az EBW55 kuponkóddal!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)