Hirdetés

Most akkor Elon Musk benne volt a Cyberpunk 2077-ben vagy sem?

|

Amikor a vezető küldetéstervezőnek kell elmagyaráznia, hogy Elon benne van-e a játékban, akkor tudod, hogy egy pletyka túl messzire ment.

Hirdetés

Megérkezett a Cyberpunk 2077 nagy 2.0-s frissítése, aminek köszönhetően a játék ismét az érdeklődés középpontjába került. Miközben százezrek térnek vissza Night City utcáira, a pletykák is teljes gőzzel beindultak.

Egyesek szerint például a 2.0 eltávolította az Elon Muskot jelképező NPC-t a játék Corpo kezdőterületéről. Elon rajongói fellázadtak, nagyon morcosok, de közben szegény CD Projekt RED hírtelen azt sem tudta, hogy miről van szó.

Hirdetés

A helyzet tisztázása érdekében Patrick Mills, a Cyberpunk 2077 vezető küldetéstervezője szállt be a beszélgetésbe. Az egészre egyetlen kérdéssel reagált:

"Ki találta ki ezt a baromságot?"

A posztjában elmondta, hogy az az NPC igazából természetesen nem Elon Musk volt. Még csak nem is hasonlított Muskra. Mills teljesen tanácstalanul állt a pletykák előtt, már csak azért is, mert egyébként minden Muskkal kapcsolatos üzenet letiltásra került nála. Nem is látta a techmilliárdossal kapcsolatos posztokat mielőtt erről a pletykáról értesítették volna.

"Az a vicces az egészben, hogy Elon neve a tiltólistámon van, szóval még a tweetek válaszaiban sem látom az ilyen posztokat. Abban biztos vagyok, hogy nem vesztettem sokat, de kérlek viselkedjetek normálisan."

Amikor Millsnek felhozták a fegyveres Musk sztorit, akkor arra annyit válaszolt, hogy "nem tudom mi történt, nem voltam ott".

"Még ha igaz is a történet, az még akkor sem jelenti azt, hogy az a japán srác ő lenne."

Mindenki eldöntheti majd magának, hogy ez jó vagy rossz hír e, de Musk nem volt benne a Cyberpunkban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)