Hirdetés

Most akkor lesz PSP2 vagy sem?

|

Az utóbbi időkben a PSP nem teljesít túl jól - egyre erősödik a spekuláció, hogy jönni fog hamarosan az új modell.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés nincs, a Sony - szemben az általánosan megszokottal - most jól tartja a száját: tehát nem szivárog ki semmi.

Nemrégiben azonban egy amerikai Playstation blogon kérdéseket lehetett feltenni Sony-s alkalmazottaknak. Ilyenkor a gamerek általában kapnak "valamilyen" választ a kérdéseikre. Valaki megkérdezte Sid Shumant (Senior Social Media Specialist), hogy akkor most mondja meg lesz-e PSP2 és/vagy PSP Phone, vagy nem. Shuman válasza a következő volt: "Nem tudom sem megerősíteni sem cáfolni az Area 51 létezését. Komolyra fordítva a szót, nem kommentálunk pletykákat - az E3-on majd kiderül minden."

Szóval akkor már csak picivel több, mint két hét és kiderül, lesz-e PSP2 és/vagy PSP Phone...

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)