Hirdetés

Most akkor megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 3 Xbox One-ra és PS4-re, vagy sem?

|

Nem volt teljesen egyértelmű a kommunikáció ennek kapcsán.

Hirdetés

Bizonyos játékok esetében a stúdiók még mindig ragaszkodnak az előző generációs, Xbox One-os és PlayStation 4-es verziók kiadásához, aminek nyilván érhetők az okai (nagyon sokan nem váltottak még konzolt, többek között azért is, mert az első időszakban nehezen lehetett hozzájutni az új vasakhoz), de az is kétségtelen, hogy lassan ideje lenne már magunk mögött hagyni a múltat, és elengedni azokat a béklyókat, amiket a korábbi generáció pakol rá a fejlesztőkre. 

Nos, a jelek szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 estében erről nem lesz szó, noha egy ideig azért aggódhattak azok a pajtások, akinek a nappalijában mondjuk továbbra is egy Xbox One lapul, nem pedig egy Series X vagy S.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 hivatalos xboxos oldalán ugyanis a célkonzolok között egy ideig csak az Xbox Series X és S volt feltűntetve, az Xbox One nem. Ebből jogosan gondolhatták azt a játékosok, hogy a One ezúttal már kimarad a buliból, a Modern Warfare 3 hivatalos, PS-es előzetesében viszont szerepeltek a #ps4 és #ps4games hashtagek. Mi akkor a helyzet? Xbox One-ra nem jelenik meg a játék, PlayStation 4-re viszont igen?

Nem kell semmi ilyentől tartani. Időközben ugyanis frissült az említett xboxos oldal, és immár ott virít rajta az Xbox One-os jelzés is. Kijelenthető tehát, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 meg fog jelenni az előző generáció konzoljaira is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)